Sådan virker Spy Optics Happy Lense

I denne video kan du på et minut få et hurtigt overblik over, hvordan Spy Optics banebrydende Happy linse virker. Linsen som gør dig gladere og som gør det nemmere at se kontraster og terræn, når du er på ski eller snowboard. TEKNIKKEN BAG SPY HAPPY LINSE Sollys består af . . . Læs mere

Komplet guide til at stå på ski i Iran

Jeg er netop hjemvendt fra en 12 dages tur til Iran, hvor jeg sammen med en kammerat udforskede mulighederne for at køre offpiste ski i Iran. Jeg var svært begejstret for skiløbet i Iran og har fået mange spørgsmål om, hvordan det praktisk lod sig gøre at komme på ski . . . Læs mere

Alt om det nye GoPro Hero 5 og Karma Drone!

GoPro lancerede som forventet (Vi skrev en artikel om det i juli måned) det nye Hero 5 – i både en Black edition og Session version. Herunder kan du læse alt hvad der er at vide om de nye GoPro kameraer og den helt nye Karma Drone, som GoPro lancerede . . . Læs mere

6 gode tips til at komme godt igang med skitouring

Hos Blacksnow elsker vi at skitoure. Skitouring giver mulighed for at kombinere fantastisk skiløb med fantastiske naturoplevelser. Du kommer ud, hvor ikke mange andre skiløbere kommer. Dermed får du bedre sne. Og så får du lov til at stå på fjerne bjergtoppe sammen med dine bedste venner. What’s not to . . . Læs mere

Top 5: Bikeparks i Norden

MTB I NORGE OG SVERING Er du til allemandsretten, kan du lide at sove i telt og elsker de lange lyse nætter (det kan jeg), så er bikeparks i nordens fjelde et besøg værd. Du kan naturligvis også vælge at indlogere dig i en lejlighed, campingplads eller dets lignende. Lige meget, hvilke . . . Læs mere

Top 5: Bikeparks i Europa

En top 5 liste over de bedste bikeparks i Europa. Det er naturligvis ikke en udfyldende liste, men mere mine personlige præferencer og anbefalinger til dig. Læs videre og se min Top 5 Bikeparks i Europa. Har du nogle yderligere anbefalinger eller kommentarer til listen, så må du meget gerne . . . Læs mere

Top 5 – Bedste MTB spor i Danmark

Min fuldstændigt subjektive Top 5 over Danmarks bedste MTB spor. Jeg har ikke været rundt på alle spor i Danmark, men jeg har været forbi de fleste større spor i det danske land. Så jeg føler mig godt klædt på til at vurdere danmarks bedste spor. HVEM ER JEG? Mit navn er . . . Læs mere