Hvor hurtigt leverer i?

Vi har en leveringstid på 1-3 dage, på alle varer som er på lager. Er en given ikke på lager, kan vi skaffe den hjem til dig. Dette indebærer dog en længere leveringstid, da vi først skal have varen leveret fra vores leverandør, men vi bestræber os på og klarer næsten altid at levere din vare indenfor 5-7 dage.

FÅ DIN PAKKE I MORGEN

Bestiller du inden kl. 15, sender vi din pakke allerede samme dag, og så har du dit nye skiudstyr i håden den næste dag. Så bliver det ikke nemmere.

AFHENT I SHOWROOM

Ønsker du selv at afhente i showroom, kan du vælge denne “leveringsform” ved check-ud. Du kan afhente i showroom tirsdag og torsdag mellem 17 og 19.