Hvordan bruger jeg jeres gavekortskode?

Hvis du følger os på Facebook eller modtager vores nyhedsbrev, så vil du en gang i mellem støde på muligheden for at gøre brug af en unik gavekortskode, så du kan spare ekstra penge på dit køb hos os.

HVORDAN BRUGER JEG GAVEKORTSKODEN?

Det er super simpelt at bruge vores gavekortskoder. Som det ses på nedenstående billede, så indtastes gavekortskoden mens du ser på din indkøbskurv. Koden indtastes og du trykker tilføj. Derefter vil du øjeblikkeligt se en ændring i prisen og du kan fortsætte med at gennemføre dit køb. Nu endnu billigere!

Gavekortskode blacksnow