Kan jeg sende en vare tilbage, hvis størrelsen ikke passer?

Du kan altid sende en købt vare tilbage, hvis størrelsen er forkert, farven ikke er helt rigtig eller hvis der er noget andet, som har fået dig til at fortryde dit køb. Vi har altid 14 dages fuld returret, på alle varer.

GRATIS RETURRET

Og så er returnering naturligvis uden ekstra omkostninger for dig. Vi har gratis returret første gang en vare returneres hos os. Det er en af de punkter, hvor vi adskiller os væsentligt fra andre webshops. Vi betaler alle fragtomkostninger for dig.

HVORDAN GØR JEG?

Ønsker du at returnere en vare skal du skrive en mail til mail@blacksnow.dk, bede om en returseddel, oplyse om du vil returnere eller bytte og vedlægge en kopi af din faktura. Så får du tilsendt en returseddel. Når vi har modtaget og registreret din vare på lageret, vil du enten få tilsendt den nye størrelse eller få krediteret dine penge.