Goal Zero leverer strøm til din hverdag, din ferie og når du er på farten

Med store og små batteripakker, smarte solceller og innovative lamper sørger Goal Zero for, at du kan tage dit elektroniske grej med og væk fra den faste strømforbindelse i hjemmet.

FØDT UD FRA HUMINITÆRT ARBEJDE

Hvis ikke dig, hvem så? Hvis ikke nu, hvornår så? Robert Workman, grundlægger af Goal Zero, har siden han startede firmaet i 2007, levet på visionen om at levere elektroniske produkter der kan gøre livet nemmere. Med et udgangspunkt i humanitært arbejde i Afrika har Goal Zero udviklet sig til i dag at levere produkter til en enormt stor og broget målgruppe af mennesker over hele verden. Fra store solcellepaneler der kan give strøm til et mindre hus, til små batteripakker der hurtigt kan oplade din smartphone, når du er på farten.

Stort udvalg af effektive Goal Zero powerbanks

TIL FEST OG FARVER

Goal Zero har mange produkter til sommeren 2016. De tilknytter sig mange kategorier som fritidsbrug, vandring, sejlads, jagt, festivalbrug og meget andet, hvor du er væk fra din faste strømkilde i væggen. Til festivalen eller på camping kan du nemt risikere at løbe tør for strøm til dine enheder. Goal Zero har en lille handy batteri løsning, Flip 10, med en vægt på helt ned til 70 gram! Den oplader din smartphone, GPS eller pandelampe én gang, og passer lige ned i baglommen. Storebroren Flip 20 fordobler kapaciteten, og giver dig mere strøm på farten.

Goal-Zero-Flip

TIL LAPTOP OG KAMERAER

Mere udstyr kræver mere strøm. Goal Zeros Sherpa 50 eller Sherpa 100 yder hhv. 58W, 5200 mAh (11V) og 98W, 8800 mAh (11V) og vejer kun 544/864 gram. Disse batteripakker sikrer dig strøm til din lap top, kamera, tablet eller musikafspiller. Begge Sherpas har USB- og 12V-port og en speciel port til opladning af din lap top. Sherpa oplades via 220 V i væggen eller direkte fra en af Goal Zeros solcellepaneler.

LAD OP MED SOLCELLER

Nomad 7 Plus er seneste skud på solcellestammen, og med sit vejrbestandige design og smarte software sørger Nomad 7 Plus for altid at holde dit grej i live. Solpanelet fortæller dig via en LED-lampe, hvornår solstyrken er bedst, så du kan flytte solpanelet alt efter solens vinkel. Panelet giver 1,4 A (7W), vejer kun 363 gram, og passer perfekt til opladning af smartphone eller en Flip 10/20.

Køb Goal Zero solceller her

Én af Goal Zeros ambassadører, fotografen Chris Burkard, krediterer mange af sine bedste oplevelser og flotteste billeder til Goal Zeros produkter. De giver Burkard mulighed for at finde fjerne lokationer, uden at skulle ind til en by for at oplade sit grej. Samtidig kan Burkard vente til det helt rigtige tidspunkt at knipse billedet på, og derved opstår de bedste fotos.

Goal-Zero-Nomad-7-Plus

Goal Zeros produkter kan komme andre end stjernefotografer til gode. Den tålmodige lystfisker med musik i ørene fra sin afspiller der venter på det næste hug på krogen eller den unge festivalgænger, der bare skal se den sidste koncert på den store scene, og har brug for sin opladte kameratelefon til at fange øjeblikket.

Vi gør alle brug af elektroniske produkter i hverdagen, på farten og på ferien og Goal Zeros produkter hjælper os alle med at få det fulde ud af vores oplevelser.

HVEM ER GOAL ZERO?

GOAL ZERO er branchens førende inden for bærbar vedvarende energi. Fra telefoner til køleskabe og alt imellem, deres solfangere, opladere og tilbehør giver dig mulighed for at gå længere, uafhængigt af dit udstyrs batterilevertid. De blev til ud fra ønsket om at hjælpe folk overalt. Som et NRG firma arbejder de på, at ændre måden folk tænker og bruger energi på, alt sammen ved hjælp af banebrydende udvikling af smartere energivalg.

Energi, hvor som helst, når som helst. Læs mere om Goal Zero på www.goalzero.com