GoPro Hero 5 er lige på trapperne

Selvom der ikke er meldt noget officielt ud endnu, så tyder alt på at GoPro Hero 5 er lige på trapperne og at kameraet vil ramme markedet i slutningen af år 2016. Lige i tid til julehandlen. Det er nok ikke tilfældig timing fra GoPro.

I denne artikel vil jeg forsøge at skitsere, hvad vi kan forvente os af GoPro Hero 5. Jeg ved ikke med dig, men hos Blacksnow er vi i hvert fald ekstremt spændte på, hvad GoPro kan finde på. De har i det seneste år været presset af stærke konkurrenter, som har prøvet at tage markedsandele, men hvis jeg kender GoPro ret, så har de noget stort i ærmet.

VIDEOKVALITET I GOPRO HERO 5

Der vil komme flere nye features i det kommende GoPro Hero kamera. Og vil uden tvivl være en opgradering fra tidligere versioner. Internationale hjemmesider har allerede været ved i gang med at rapportere omkring de nye features i GoPro Hero 5.

En af de største opgraderinger vil være i videokvaliteten. Det nye GoPro vil kunne optage i helt op til 8K opløsning ved 30 fps. En kæmpe opdatering. Det vil også gøre at der kan optages i 4K med 60fps og 1080p ved 240fps. Hero5 vil være udstyret med en mere avanceret processor og en A10 chip. Der er tale om et kvantespring i videokvaliteten. Alle vil få mulighed for at lave utrolige slow motion billeder, selv ved professionel videokvalitet.

ANDRE OPGRADERINGER

Det nye kamera vil være udstyret med Bluetooth 4.0 for hurtigere upload hastigheder. Samtidigt vil det få et 2,800 mAh batteri, som vil sikre kameraet mere optagelsestid. Det er måske svært et svært tal at forholde sig til, men det er en 150% opgradering fra GoPro Hero4 Black og GoPro Hero4 Silver, som havde 1,160 mAh Lithium batterier.

Kameraet vil være endnu mere vandtæt end dets forgængere. GoPro Hero 5 vil være vandtæt helt ned til 60 meter, hvilket er en markant forbedring set ift. forgængeren, som “kun” var vandtæt ned til 20 meter.

HERO 5 STØRRELSE

Enkelte medier skriver også at kameraets design får en overhaling og bliver redesignet. Det vil betyde at kameraet bliver mindre og lettere, så det bedre kan bruges sammen med droner (GoPro har officielt meldt ankomsten af deres drone).

PRIS

Indtil videre har der ikke været nogle troværdige meldinger omkring pris på GoPro Hero5, så det kan vi desværre ikke melde videre om.

Præcis hvornår GoPro Hero5 bliver lanceret ved vi desværre ikke, men vi er spændte og vi glæder os til at finde ud af, hvad kameraet præcis kommer til at indeholde af features, og til hvilken pris.

Vil du følge med i alle nyheder omkring det nye GoPro kamera, så kan du følge med inde på vores FB-side, hvor vi løbende vil holde dig opdateret, på nyheder om kameraet.