GoPro HERO4 – Hvad kan du forvente?

Intet er meldt officielt ud endnu, men internettet er ved at koge over med rygter om det nye GoPro HERO4, som vil komme med flere nye og spændende tiltag. Efterhånden er der så mange forskellige kilder, som har de samme billeder og rapporterer det samme at vi nu tror på det. Herunder kan du læse alt om de nye features i GoPro HERO4.

Læs alt om det nye GoPro HERO4 Session her

Som det er blevet rapporteret flere steder, så vil de to store nye features i GoPro HERO4 være 4K optagelser med 30fps og et indbygget touch display. Desværre ville disse to features ikke komme til at være i det samme kamera. Derimod vil der komme to modeller: HERO4 Black og HERO4 Silver

Så snart GoPro HERO4 lander i Danmark vil du kunne købe det hos Blacksnow.dk

GOPRO HERO4 BLACK

HERO4 Black er et ekstremt kraftigt action kamera som fordobler performance fra det tidligere GoPro (endnu en gang). Som sædvanlig bliver det kaldt for “det mest avancerede GoPro nogensinde”. Billedkvaliteten er blevet forbedret og processoren er 2x så kraftig.

Køb GoPro HERO4 Black med fri fragt her

gopro hero4 black

HERO4 Black vil kunne fange 4K video med 30 fps, hvilket er dobbelt så mange billeder per sekund som i det gamle GoPro Hero3+ Black Edition. Dette giver mulighed for høj kvalitets video, som kan bruges til endnu flere forskellige ting.

Disse opløsninger og frame rates bliver tilgængelige:

• 4K @ 30 fps
  • 2,7K @ 50 fps
  • 1440p @80 fps
  • 1080p @ 120 fps
  • 960p @ 120 fps
  • 720p @ 120fps

Note: Det ser ud til at de nye kameraer ikke får muligheden for 240 fps. Til stillbilleder vil du kunne tage billeder på 12 megapixel med op til 30 fps.

gopro hero4 black front

Lydoptagelserne bliver også forbedret. Det nye system vil kunne fange 2x dynamic range. På fronten af kameraet er der en ultra-wide glaslinse og GoPro HERO4 kan indstilles til tre forskellige field-of-view settings:

• Ultra Wide
  • Medium
  • Narrow

Der vil komme nye manuelle indstillinger til både foto og video. Indstillinger som farve, ISO grænse, eksponering m.m. GoPro HERO4 er vandtæt ned til 131 feet (40 m). Andre features i kameraet inkluderer Wi-Fi, Bluetooth, exposure indstilling til mørke optagelser, “HiLight Tag” feature for at markere nøglepunkter i optagelserne, en QuikCapture feature til at tænde og optage ved tryk på en knap og forbedrede auto low light features.

Det nye GoPro HERO4 Black og Silver vil være kompatibelt med alle GoPro mounts og accessories.

GOPRO HERO4 SILVER

HERO4 Silver tilbyder ikke 4K optagelser med 30fps (stadig med 15 fps). Til gengæld vil det være det første GoPro som tilbyder et indbygget touch display. Med touch displayet vil du kunne kontrollere kameraet, indstille billederne og gennemse materialet ved at røre og swipe med skærmen.

Køb med GoPro HERO4 Silver med gratis levering

gopro hero4 silver 1

Videomæssigt vil HERO4 Silver kunne optage med følgende indstillinger:

• 4K @ 15 fps
  • 2,7K @ 30 fps
  • 1440p @ 48 fps
  • 1080p @ 60 fps
  • 960p @ 100 fps
  • 720p @ 120 fps

Til stillbilleder vil HERO4 Silver matche Black med 12 megapixel og 30 fps. De andre features (eks.: Wi-Fi, Bluetooth, HiLight Tag, QuikCapture) er nærmest det samme som i HERO4 Black.

gopro hero4 silver back

ANDRE ACCESSORIES

Der vil komme nye accessories sommen med HERO4 hvilket skulle inkludere et Blackout Housing som giver dit kamera en matsort finish, en aftagelig batteripakke så du altid har strøm til GoPro HERO4, en dobbelt batteri oplader til opladning af to batterier på samme tid, en bærbar og vandtæt remote og et greb som holder dit kamera flydende.

PRIS OG TILGÆNGELIGHED

Vi har endnu ikke hørt om noget i form af pris på GoPro HERO4 eller tilgængelighed. Men rygterne går på at den officielle dato for GoPro HERO4 vil blive den 8. oktober 2014.

KILDER

Petapixel

Reddit

• Michael Kjeldsen ツ

Yay :-)

• http://blacksnow.dk Martin Schøber

Det bliver virkeligt spændende at se om rygterne taler sandt. Hvis ja, så bliver det noget af en opgradering!