GoPro manual på Dansk – Find dansk GoPro manual her!

GOPRO MANUAL PÅ DANSK

Selvom et GoPro kamera ikke har mange knapper, så er der alligevel mange valgmuligheder og indstillinger. Det er ikke altid nemt at finde rundt i de mange muligheder. Især ikke, hvis du ikke er vokset op med teknologiske gadgets. Vi oplever ofte at vores kunder har nogle spørgsmål til indstillinger og brug af GoPro kameraet.

Gopro manual på dansk

Herunder kan du finde gode råd til brug af GoPro HERO5 og de andre versioner af kameraet, samt finde komplette GoPro manualer til alle kameraer på dansk.

Køb de nyeste GoPro kameraer her

GODE RÅD TIL AT KOMME IGANG MED GOPRO

1. En af dine første og absolut bedste muligheder for at lære om dit nye kamera er at søge rundt på nettet. Al den information du behøver findes derude. Det er dog vigtigt at søge specifikt efter, hvad du har brug for – og gerne på engelsk. Ellers kan du komme til at sidde og lede forgæves i mange timer. Prøv evt. at tjekke GoPro’s egen youtube channel, for at se om ikke de har lavet en guide.
  2. Du kan stille spørgsmål på diverse forums for at høre om der er andre brugere, som har oplevet samme problemer som dig. Jeg tror aldrig jeg har oplevet at der ikke har været en anden, som ikke har haft samme problem. Det er en meget effektiv måde at få svar på dine spørgsmål.
  3. Den tredje mulighed er at hente en GoPro manual på dansk, eller hvilket sprog du foretrækker (vi har fundet alle GoPro HERO3 og 3+ manualer på dansk til dig). Den manual der følger med kameraet er lille og på engelsk. Det er meget nemmere at læse når det er blevet oversat til dansk og på en stor PDF fil, som du kan sidde med åben på skærmen. Herunder finder du din GoPro manual på dansk.

Find alt i mounts og tilbehør til GoPro hos os

DANSKE GOPRO MANUALER

Ved de nyeste kameraer tilbyder GoPro desværre ikke danske manualer, hvorfor du her kan finde de engelske. Hvis du hellere vil læse dem på et andet sprog (svensk, tysk eller noget helt andet) kan du finde alle GoPro manualer ved at følge linket.

GoPro HERO5 Session (Engelsk)

GoPro HERO5 Black (Engelsk)

GoPro HERO4 Black (Engelsk)

GoPro HERO4 Silver (Engelsk)

GoPro HERO4 Session (Engelsk)

GoPro HERO3+ Black Edition

GoPro HERO3+ Silver Edition

GoPro HERO3 Black Edition

GoProHERO3 Silver Edition

GoPro HERO3 White Edition

• Jørgen Poulsen

Hej, jeg har min GoPro3 til at sidde på min jagtriffel, men syntes ikke det ser særlig klart ud og meget wideangle, hvad indstiller jeg forkert

• Ole john

Hej
    Når jeg tænder mit Gopro 4 Black åbner det på kamera , hvordan ændre jeg det så det åbner på video. Det står på video i indstillinger

• MSchober

Hej Ole

Beklager det langsomme svar. Håber at du har fået løst situationen, hvis ikke, så kan du se hvordan du skifter opstarts mode inde i indstillinger i denne video: https://www.youtube.com/watch?v=hA5kEwlcDAw

Jeg håber det vil kunne hjælpe!

Mvh. Martin

• Brian Sørensen

hej jeg har problemer med at conveter min video den er 8,23 min er det for langt??????

og hvilken opløsning er best til skiferie?????? er der noget man skal være opmærksom på???? det er et HERO4 silver

• MSchober

Hej Brian

Beklager det langsomme svar, jeg har desværre slet ikke set din besked før nu. Jeg håber at det lykkedes dig at finde ud af at konvertere din video. Jeg vil gerne give mine inputs med, i tilfælde af at du stadig kan bruge dem:
      1) Det burde ikke gøre nogen forskel at din video er lang. Hvilket program bruger du? Jeg kan anbefale MPEG-4 til konvertering af videoer. Evt. kan det også være at det er din computer, som har problemer med at konvertere store filer.
      2) Jeg plejer at bruge 1080 x 30/60 fps. Det er mere end rigelig kvalitet og gør det markant nemmere at arbejde med filerne.

Håber du kunne bruge svarene.

Mvh. Martin

• mv

hvordan skifter man navnet på sit go pro hero 5 session ?

• http://blacksnow.dk Martin Schøber

Hej Michael
      Hvis du bruger GoPro App’en, så kan du connecte kamera med telefon og gå ind under settings, hvor der er mulighed for at ændre navnet på dit GoPro.

Mvh. Martin

• MSchober

Hej Michael
      Hvis du bruger GoPro App’en, så kan du connecte kamera med telefon og gå ind under settings, hvor der er mulighed for at ændre navnet på dit GoPro.

Alternativt, kan du følge guiden fra GoPro’s hjemmeside:
      HERO5 Session

With your camera off, press the Menu button to turn on the status screen.
      Press the Menu button repeatedly until you get to “Connections Settings”.
      Press the Shutter button to select “Connections Settings”.
      Press the Menu button repeatedly until you get to “Reset Connections”.
      Press the Shutter button to select “Reset Connections”.
      Press the Menu button to navigate to “Yes”.
      Press the Shutter button to select “Yes”.
      “Wi-fi Reset Successful” will appear on status screen.

Mvh. Martin

• Jacob

Hej.
    Jeg har et problem med min Smart Remote.
    Jeg har fået remote paired med mit gopro hero 4 og alle funktioner fungerer fint indtil jeg skal optage en video. Så mister remote wifi-forbindelsen og vil først forbinde igen efter begge enheder er slukket.
    Er der nogen der ved hvad jeg skal gøre for at rette problemet???

På forhånd tak.
    Mvh Jacob

• MSchober

Hej Jacob

Jeg håber at jeg kan hjælpe, men jeg har desværre ikke kunne finde en præcis løsning på dit problem. Ved lignende problemer har GoPro foreslået at du opdaterer dit kamera til den nyeste Firmware (nyeste opdatering) og herefter “resetter” din forbindelse mellem Smart Remote og Hero4.
      Jeg håber at det hjælper. Vend meget gerne tilbage med besked om, hvorvidt har hjulpet eller ej.
      Mvh. Martin