Monteringsguide til ODI Grips – Håndtag til MTB

Her får du en komplet monteringsguide (video) til montering af ODI Grips – markedets bedste håndtag / greb til mountainbike. I videoen viser vi dig præcist, hvordan du monterer de gode og sikre MTB håndtag.

HVORDAN MONTERER JEG MOUNTAINBIKE HÅNDTAG?

Køb markedets bedste MTB håndtag hos os

Hvis du nogensinde har stillet dig selv følgende spørgsmål:

• Hvordan jeg håndtag på min mountainbike?
  • Hvordan monterer jeg nye MTB håndtag?
  • Er det nemt at montere mountainbike håndtag?
  • Kan jeg selv montere ODI Grips?

Så er det lige her du skal finde svaret. Vi viser dig præcist, hvordan du skal montere dit nye MTB håndtag på din mountainbike. Det er ikke specielt svært og kan gøre lynhurtigt. Så der er faktisk ingen undskyldning for ikke at få håndtagene monteret og give dig selv de bedste muligheder for at blive bedre til at køre mountainbike.

VIDEO: MONTERING AF MTB HÅNDTAG

HVORDAN VÆLGER JEG MTB HÅNDTAG?

Mountainbike håndtag er en vigtig del af din cykel. Det er i håndtagene at kræfterne og bevægelserne fra hænderne overføres til cyklen. Det er derfor vigtigt at håndtaget sidder sikkert på cyklen, så du altid kan regne med at dine bevægelser bliver overført direkte til cyklen. For at det kan lade sig gøre, anbefaler vi at du altid bruger lock-on grips på din cykel.

Der er flere ting, som du bør være opmærksom på, når du køber nye MTB håndtag. Vores ekspert og danmarks bedste downhill mountainbiker, Mads Weidemann, guider dig i den følgende video til, hvordan du vælger det rigtige håndtag til din MTB.

Vil du læse en dybere guide, skal du læse vores komplette guide til køb af mountainbike greb / håndtag i linket. Du finder den fulde guide under produkterne.

Vi har lavet disse guides, for at du er bedst muligt klædt på til at vælge de rigtige håndtag til din hånd, din cykel og dit brug. Desto større chance er der for at du bliver tilfreds og at du bliver bedre til at cykle på mountainbike.