Har du et spørgsmål?

Herunder kan du søge på et emne eller noget specifikt og se om vi har svaret liggende til dig.

Oakley Prizm – Ny linse fra Oakley

Oakley har til denne sæson lanceret de nye Oakley Prizm linser, som er den helt nye og revolutionerende linse. Oakley Prizm giver dig et bedre udsyn i et bredere spektre af lysforhold. Det betyder på almindelig dansk at du ikke længere behøver bekymre dig om at skifte linser, hvis vejret skifter i løbet af dagen. Oakley Prizm holder dig kørende i al slags vejr.

Shop Oakley Prizm goggles

Rent praktisk så fremhæves kontraster og synlighed i forskellige lysforhold. Prizm linserne er blevet skabt til at performe i forskellige lysforhold, så du kan undgå at skifte linse. Oakley Prizm gør det nemt at være dig. Uanset om du er skier eller snowboarder.

OAKLEY PRIZM LINSER

PRIZM BLACK IRIDIUM

Hovedsageligt til skarpt solskin. Men som du kan se længere nede i artiklen, vil Prizm Black Iridium også fungere perfekt i mere overskyet vejr.

PRIZM SAPPHIRE IRIDIUM

En allround linse, som er udviklet til at du aldrig behøver at spekulere på, hvilken linse du skal have i din goggle. Kan bruges hver eneste dag og giver dig en stærk performance i alt på nær det mest ekstreme vejr.

 

PRIZM TORCH IRIDIUM

Allround linse, som giver samme performance og synsoplevelse som Prizm Sapphire og Prizm Jade. Skabt til at blive brugt hver dag, uanset vejr og lys. Den bedste allround linse på markedet.

prizm-linser

PRIZM JADE IRIDIUM

Allround linse som er perfekt til alt andet end de allermest ekstreme vejrforhold. Til dig som vil have den bedste performance i et bredt spektre af vejrforhold.

PRIZM ROSE

Hovedsageligt linse til overskyet og snevejr, som giver dig det bedste udsyn i de værste vejrforhold.

Danmarks største udvalg af Oakley Prizm linser

Finder du ikke præcist den linse du søger på ovenstående link, kontakt os på mail@blacksnow.dk. Vi kan skaffe præcist den prizm linse du ønsker!

oakley-prizm-linser

INTRODUKTION

Vi fik Jesper Norén fra Oakley Skandinavien til at give dig en hurtig introduktion til Oakley Prizm og fortælle lidt om, hvorfor de bare er lidt bedre end andre gode linser. Se den korte og informative video ved at klikke på billedet lige herunder.

PRIZM SAMMENLIGNET MED ALMINDELIGE LINSER

På billedet herunder, kan du se i hvor bredt et spektre af lysforhold de tre forskellige Prizm linser fungerer sammenlignet med Oakleys almindelige linser (som fyi. stadig er ekstremt skarpe og gode linser). Oakley Prizm er bare niveauer over alle andre linser.

Oakley-prizm-sammenlignet-med-almindelige-linser

FRA DE PROFESSIONELLE

Hvis ikke du tror på mig, så skal du tro på de professionelle. Se bare hvad en af verdens bedste snowboardere, Jake Blauvelt, siger:

Flat light is a snowboarder’s worst nightmare. The snow blends into the sky and you get that sense of vertigo, but Prizm brings out all the features within the slope and it really helps you feel confident.

Jake Blauvelt

Opdag en verden af Oakley Prizm linser