POC skihjelm størrelsesguide

Med vores POC skihjelm størrelsesguide, kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvilket størrelse POC skihjelm, du skal bruge for at den sikre skihjelm sidder helt perfekt.

Er du på udkig efter en ny skihjelm? Find vores udvalg af de sikre POC skihjelme her.

POC SKIHJELM

POC oprinder fra Sverige og har fra dag 1, været fokuseret på sikkerhed, funktionalitet og design. Dette er grundene til at POC skihjelme har oplevet en stigende popularitet de seneste år. Kvaliteten er i top, designet er lækkert, hjelmene er komfortable og ikke mindst sikre!

POC SKIHJELM STØRRELSESGUIDE

Her er den overskuelige størrelsesguide til POC skihjelme. Alt du skal gøre er at måle dit hovede med et målebånd, som det illustreres på billedet. Størrelsesguiden passer til alle POC hjelme.

POC skihjelm størrelsesguide