Redigering af GoPro – Brug Cineform Studio

Mangler du lige det sidste til redigering af GoPro optagelser? Så kan vi anbefale at bruge GoPros egen Cineform Studio. Dets simple interface og mange muligheder gør det nemt at ligetil at redigere dine GoPro optagelser.

REDIGERING AF GOPRO

GoPro Cineform Studio gør det nemmere end nogensinde at skabe videoer i professionel kvalitet med dit GoPro. De har taget deres mest populære GoPro videoer og lavet nogle easy-to-use edit templates, som hjælper dig på vej til et fantastisk edit. Alt er på plads, du skal faktisk bare erstatte deres video klip med dine egne og du har et professionelt udseende GoPro edit.

Før du kan redigere, skal du have et GoPro. Få fingre i verdens bedste actionkamera her!

HELT FRA START

Vil du skabe dit eget edit helt fra bunden, så er det også en mulighed. Du kan trimme og mixe dine klip. Styr hastigheden på optagelser, hurtigere eller langsommere, præcist som du ønsker det. Tilføj musik, titler eller andet. Det har aldrig været nemmere at skabe et episk GoPro edit.

Download Cineform Studio her

Redigering af gopro

Screenshot fra GoPro Cineform Studio

KEY FEATURES

• Trim, edit og mix video optagelser
  • Tilføj musik, titler og mere
  • Styr fisheye looket
  • Indstil hastighed på videoklippet
  • Eksporter still frames i fuld opløsning
  • GoPro Edit Templates

GODE RÅD TIL GOPRO VIDEO

Der er nogle universelle og gode råd til dig som skal igang med at lave sine første edits, og alle andre for den sags skyld. GoPro eller POV (Point of View) vælter ind på youtube i massevis, så hvis du vil skille dig ud og få folk til at se dit edit, skal du gøre det ordentligt.

1. Gør det kort. Hold dig til edits på 1-2 min. Medmindre du hedder Eric Hjorleifson og har tænkt dig at lave verdens bedste POV edit, så hold det kort!
  2. Fortæl en historie. Giv folk en historie. Det kan være svært med et GoPro edit, men langt det mest underholdende sker mellem alt det vilde du laver.
  3. Film alt. Jo mere du filmer, desto flere optagelser har du at bruge af. Men husk længden!
  4. Hold kameraet stille. Holder du ikke kameraet stille bliver alle optagelser forfærdelige at kigge på
  5. Skru ned for lyden. Din techno eller rap sang, skal IKKE være skruet helt op.
  6. Klip med et formål. Tænk over klipningen og klip videoen så den passer med musikken (der ikke skal være skruet for højt op)
  7. Logoer. Vil du vise din sponsorer, så gør det hurtigt, smertefrit og effektivt.
  8. Musik. Lad det storladne musik blive hjemme. Vælg noget sjovt og underholdende musik, som passer til dit edit.
  9. Effekter. Det kan ikke betale sig at bruge dem. De er kiksede, passer ikke til POV edits og får det til at virke amatøragtigt.

GÅ I KRIG

Der er kun en måde at lære redigering af GoPro og det er at gøre det. Så tag dit GoPro under armen, kom udenfor døren og optag en masse. Redigér en masse film og pludseligt vil folk begynde at ligge mærke til dit arbejde. Kvalitetscontent vil på et eller andet tidspunkt blive opdaget. Det er det fantastiske ved internettet.

Mangler du lidt tilbehør til dit GoPro. Find vores store udvalg af GoPro tilbehør her.

• flemming

Hej jeg er nybegynder i det her , men kan det være rigtigt at jeg skal installere studio når jeg starte min pc op

• http://blacksnow.dk Martin Schøber

Hej Flemming

Nej det burde bestemt ikke være nødvendigt. Hvad siger den hver gang du starter din PC op? Har du prøvet at slette programmet helt, og derefter installere det igen?

Mvh. Martin

• flemming

Hej Martin, har jeg prøvet og det er det samme. Må se efter et andet program så

• http://blacksnow.dk Martin Schøber

Hmm, det lyder virkelig mærkeligt. Har du prøvet at få en bekendt til også at kigge på det? Ellers så kan jeg anbefale Final Cut Pro, som desværre koster nogle penge og kan tage noget tid at sætte sig ind i. Windows Movie Maker er en gratis og simpel mulighed.

Martin

• flemming

Hej Martin, er enig idet. Men jeg prøver Windows movie marker.
            Takker
            Takker

• steen

hvad skal men gøre for at lave slow video ??