Skibums huskeliste – Huskeliste til en skisæson

Skal du ned at være skibums? Det er det bedste du kan gøre for dig selv. Vi elsker at være skibumser og Martin fra butikken har allerede haft mere end en håndfuld sæsoner på ski. Vi har lavet en skibums huskeliste, så du ikke pludselig står i alperne og har glemt noget vigtigt!

TAG AFSTED OG BLIV SKIBUMS

At være skibums er på mange måder en stor oplevelse. Du vil få en masse nye venskaber, køre masser af pudder, blive en bedre skier eller snowboarder og samtidigt vil du få erfaring med at bo i udlandet og klare dig selv. Sidst, men ikke mindst så er det skide hamrende sjovt at shredde hver dag og feste med en masse gode mennesker.

Vi har også skrevet til guide til sæsonlivet med gode råd til at finde job og bolig.

Skibums huskeliste

Martin har pakket alt sit gear til 12 dage i Japan i sin Douchebag skitaske

SKIBUMS HUSKELISTE

Men først får du vores skibums huskeliste. Listen indeholder alt det vigtige, som du bør huske til en sæson i bjergene. Det adskiller sig en del af det du skal huske til skiferien. Med mere end 100 dage i et fremmed land, hvor du skal stå på ski hver dag, måske arbejdes lidt eller bare hænge ud, så skal der lidt mere med i tasken.

Vi har opdelt vores skibums huskeliste i forskellige grupperinger, for at gøre listen så overskuelig som mulig.

SKIUDSTYR

Først og fremmest, så skal du huske alt dit skiudstyr. Er det din første sæson, kan det sagtens være at du skal ud og købe en del nyt skiudstyr. Skal du bruge mere, så har vi et stort og bredt udvalg af ski- og snowboardudstyr også allerede tidligt på sæsonen, og du kan sagtens handle med os.

Se vores udvalg af gear her

DU SKAL HUSKE:

HVERDAGSTING

Småting som kan virke basale, men som vil få hverdagen til at fungere og er vigtige. Tit noget af det man glemmer når man pakker, for det er alt noget som mor har liggende derhjemme. Det er samtidigt det mest irriterende at skulle købe, når du hellere vil bruge penge på skiudstyr eller fest.

• Toiletgrej
  • Solcreme
  • Tøj til både hverdag og fest
  • Sko – Både almindelige og løbesko

UNDERHOLDNING

Du vil uden tvivl få masser af fritid om aftenen eller på dage, hvor motivationen er i bund, så det er vigtigt at have lidt underholdning med, så du kan holde dig beskæftiget.

• Bærbar computer
  • Kortspil
  • Terninger
  • Spillekonsol
  • Mini højtalere
  • Masser af film

DIVERSE