Størrelsesguide til EVOC rygsække

Her finder du en let og overskuelig størrelsesguide til alle EVOC rygsække. Anvisningerne til størrelser gør sig gældende for både ski/snowboard og mountainbike rygsække fra EVOC. Med denne størrelsesguide kan du nemt finde den rigtige størrelse til din nye rygsæk fra verdenskendte EVOC.

Stort udvalg af EVOC rygsække

EVOC RYGSÆK STØRRELSE

Alt du behøver for at kunne finde den rigtige størrelse rygsæk fra EVOC er at kende din højde, og så skal du bruge et målebånd. Målebåndet skal du bruge til at måle din torsolængde. Det er vigtigt at kende din torsolængde, for at sikre at rygsækken passer til længde på din ryg.

SÅDAN MÅLER DU TORSOLÆNGDE

Din torsolængde finder du ved at måle fra toppen af skulderen til toppen af bækkenbenet. Det er lynhurtigt at måle – og vi kan bestemt anbefale at du vælger at måle din torsolængde inden du køber en EVOC rygsæk. Kun hvis du finder den rigtige størrelse, får du det perfekte og ergonomiske fit ud af rygsækken.

måle-torso-evoc-størrelse

STØRRELSESGUIDE EVOC RYGSÆK

størrelse-evoc-rygsæk

Læs historien bag EVOC her